viernes, 15 de agosto de 2014

L'Esquella de Pardines: fotos i videos

L'Esquella de Pardines

Malgrat que no es tracta d'una entrada habitual d'aquest blog, m'he animat  a afegir-la, amb fotos i videos perque la gent els pugui veure i copiar.
Es tracta de la 1º edició d'una cursa de muntanya, organitzada al petit poble de Pardines (no arriba a 200 habitants). Cal felicitar als organitzadors i a tot el poble per l'exit de participants, la bona organització i pel magnífic recorregut. 
Es pot trobar mes informació a: http://www.esquella.com/
La cursa s'ha fet el 9 d'agost, amb sortida a les 18:45 hores des de la plaça del poble, amb un recorregut de 21 Km i un important desnivell, amb pujades al Pla de les Aranyes, Serra Cavallera i Taga, aquests ultims cims a mes de 2000 m. 

No cal enrollar-se mès, ja que es tracta de compartir imatges i videos fets per jo mateix (Josemi Baena) i l'Oriol Baena. Fent un click les fotos es fan més grans i amb al botó de la dreta es poden descarregar. 

Recorregut aproximat després del Pla de les Aranyes

Sortida i arribada a Pardines

Expectació a la sortida

Ja falta poc...

Escalfant l'ambient

Esquellas i soroll a dojo...

No entenc gaire això de anar-hi corrent per la muntanya...

Algunes aprofiten el moment...

 A les 18:45 es dona la sortida, pujant pels carrers del poble per agafar la pista que puja al Pla de les Aranyes. Ara va tohom agrupat, pèro això durarà poc...

Grabant amb la Go Pro o com es digui...

Pujant pel carrer del Castell

Video de la mateixa imatge

Em vaig "apalancar" a la font  per "inmortalitzar" al major nombre possible de participants a la sortida del poble. Crec que hi seran quasi tots. Veiem el regitzell d'imatges...































Ultims participants  i l'Oriol corrent per agafar-los camí del Pla de les Aranyes

 Una de les imatges més boniques és a la sortida de Pardines, pujant per la pista que porta al Pla de les Aranyes. Us deixo també un video. 




Desde aquest lloc es veia molt bé la pujada al Pla de les Aranyes. La sorpresa es que pujaben pel dret, en una filera interminable, que recorda les fotografies del Klondike a Alaska a la febre de l'or...El video de l'Oriol em sembla prou explicatiu...



 




La febre de les curses...

A partir d'aquest moment perdem la vista dels participants fins que els tornem a veure al Puig Estela, com formiguetes que corrien per la carena cap al Taga. Les imatges serien un pixel... En poc més de dues hores va arribar el primer corredor, pujant des de El Vilaró, amb una rebuda expectacular amb tot el poble amb torxes. 












Per finalitzar aquesta entrada de l'Esquella pot ser unes de les imatges més boniques, amb els ultims corredors encara al Puig Estela sota la lluna, d'altres baixant a El Vilaró i arrribant ja de nit tancada al poble.
De nou felicitar als organitzadors i a tot el poble de Pardines i a esperar a la 2º edició. 




Fins la propera Esquella...













1 comentario:

  1. Una curiosa y agotadora entrada je je, tan como toros, menuda carrera. Un saludo desde Asturias.

    ResponderEliminar